Profil

Profil


Jeg hedder Gulla Thane, er født i 1971, gift og har to skønne børn på henholdsvis 10 og 12 år.


Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver, og har igennem mit virke som socialrådgiver haft en stor berøringsflade med det sundhedsfaglige område.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med Kranio-Sakral Terapi (KST) da min søn var spæd og havde udfordringer med nakken. Jeg var dybt imponeret over den effekt KST havde på min søns nakkeproblemer, hvilket vakte min nysgerrighed på denne behandlingsform.


Efterfølgende er jeg selv i forbindelse med migræne blevet mine anfald kvit med KST, hvilket gjorde mig endnu mere ”forelsket” i denne behandlingsform.

Det måtte jeg bare lære. Og som bonus, er jeg undervejs i mit forløb også blevet gamle skulderskader kvit.


Det KST frø der for mange år siden blev sået i min bevidsthed er gennem årene spiret, og jeg nåede til den erkendelse, at enten skulle jeg forfølge drømmen om, at arbejde med KST resten af mit arbejdsliv eller også skulle jeg ”nøjes” med, at være klient hos en KST terapeut.


Efter en rum tid med research indenfor KST og muligheder for uddannelse indenfor området begyndte min udviklingsrejse i Kranio-Sakral Terapiens verden hos KST-akademiet i Silkeborg. Indehaver Trine Rosenberg er en af pionererne indenfor KST og har taget terapiformen til Danmark. Jeg er stadig lige” forelsket” og enormt fascineret af det.


Jeg hylder ordsproget ”less is more”. Jo blidere jeg tilgår klientens krop, desto mere slipper kroppen sine spændinger og jo større respons får jeg tilbage. Hermed opnår klienten bedst muligt resultat af behandlingen.


Jeg håber, at du i lighed med jeg kan få god gavn af KST og jeg glæder mig til, at byde dig velkommen i min klinik.


Jeg er medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter.